Sparta PickUp Plus 2016 Nexus 7 Grey Matte Heren 2875

Maak kennis met de nieuwe Sparta Pick up modellen uit het collectiejaar 2016. Deze nieuwe Pick up transportfietsen hebben een retro-look en zijn voorzien van een handige voordrager en natuurlijk een achterdrager. Hiermee zijn deze nieuwe modellen échte oer-Hollandse stadsfietsen. Het mooie is dat bij de Sparta Pick-up modellen altijd wel een geschikt is voor elke type fietser. Er zijn uitvoeringen met en zonder 3 of 7 versnellingen, handremmen of alleen een terugtraprem en uiteraard in diverse retro kleuren.
Bij 123fietsen zijn deze Sparta Pick up transportfietsen nu zeer voordelig geprijsd.
J-Services.nl Sparta PickUp Plus 2016 Nexus 7 Grey Matte Heren 2875
Sparta Pick-Up Plus 2016 Nexus 7 Grey Matte Heren
PRIJS: 559.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.