Cortina U4 Transport 2017 Nexus 3 Black Olive Dames 5606

De welbekende Cortina U4 transport modellen zijn niet meer weg te denken van het straatbeeld. Wie kent ze niet? De Cortina U4 transportfietsen zijn ook dit 2017-collectiejaar veelvuldig aanwezig. En ook deze keer, zoals u gewend bent van Cortina zijn er weer genoeg leuke, trendy kleuren. Naast Mat Zwart nu ook, Copper, White, Olive, Turquoise en Brown. Weet jij al welke kleur je kiest? Verder zijn deze nieuwe Cortina U4 2017 fietsen uitgerust met Shimano 3 versnellingen in combinatie met een terugtraprem. De verlichting gaat op batterijen, het stuurslot is eenvoudig aan/uit te draaien en de voor- en achterdrager is klaar voor al uw bagage.
J-Services.nl Cortina U4 Transport 2017 Nexus 3 Black Olive Dames 5606
Cortina U4 Transport 2017 Nexus 3 Black Olive Dames
PRIJS: 519.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.