Vogue Transporter Elite Heren Nexus 3 Matt Black 3270

Een Vogue Transporter Elite is dé transportfiets van Nederland met een elegant design én stijlvolle uitstraling én die goed betaalbaar is. Verder hebben de nieuwe Vogue Elite fietsen een prima prijs-kwaliteitverhouding en zorgt Vogue altijd voor een innoverende collectie. Het mooie is dat er een Vogue fiets is voor elke type fietser en elk type persoon. Misschien houdt u van een transportfiets met eigentijdse vormen en modieuze kleuren of u vindt bijvoorbeeld de functionaliteit en eenvoud belangrijk en dat uw nieuwe Vogue Transporter een simpel klassieke uitstraling heeft.
J-Services.nl Vogue Transporter Elite Heren Nexus 3 Matt Black 3270
Vogue Transporter Elite Heren Nexus 3 Matt Black
PRIJS: 359.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.