Axa Ringslot Defender Klapsleutel Art2 Zwart RS4614

Axa ringslot defender
het axa defender ringslot is een hoogwaardig frameslot met een innovatief design door de mogelijkheid een plug in kabel of ketting in de zijkant van het slot te steken en zo uw fiets aan een vast object te verbinden. Zo zorg je ervoor dat je jouw fiets maximaal beschermt tegen diefstal. Want van jouw nieuwe fiets wil je natuurlijk zo lang mogelijk kunnen blijven genieten!
De axa defender is op verschillende manieren te monteren. Om het slot te monteren heeft u twee m-5 boutjes nodig. De axa defender heeft de mogelijkheid tot plug-ins met een verzwaarde stalen insteekpen van 10 mm zoals de axa insteekketting rlc voor defender rl en rlc100.
Specificaties:
keurmerk: art-2
plug-in mogelijkheid: ja
breedte opening: 50 mm
gewicht: 640 gram
kleur: mat zwart
materiaal binnenwerk: staal
materiaal omhulsel: kunsstof
bevestiging: op frame
inhoud:
1 ringslot
2 sleutels
J-Services.nl Axa Ringslot Defender Klapsleutel Art2 Zwart RS4614
Axa - Ringslot Defender Klapsleutel Art-2 Zwart
PRIJS: 19.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.