Eurol White Grease Spray Ptfe 117193

Eurol White Grease PTFE Spray Hoogwaardig smeermiddel met PTFE additief en wit lithiumzeep voor lage snelheid applicaties en zware toepassingen. De Eurol White Grease PTFE Spray is uitermate geschikt voor bewegende en draaiende bewegingen van kunststof en metaal. De Spray heeft de kenmerken van zowel olie als vet. Het vette gedeelte zorgt voor een uitstekend hechtvermogen en drukbestendigheid. Anderzijds heeft het de kruipeigenschappen van olie. De spray is waterbestendig en beschermt tegen corrosie. Met name geschikt voor verticale toepassingen. Geschikt voor: – Kettingen – Assen – Tandwielen – Rubber – Afdichtingsprofielen – Rollagers – Transportbanden – Machines Eigenschappen: – Smeert – Bestand tegen hoge mechanische belasting en temperaturen – Beschermt tegen slijtage – Roest en corrosiewerend – Waterbestendig en afstotend – Siliconenvrij Inhoud: 400 ml Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing voor een veilig gebruik!
J-Services.nl Eurol White Grease Spray Ptfe 117193
Eurol White Grease Spray Ptfe
PRIJS: 10.45

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.