FastRider Rieten Mand Ovaal Groot 20L Bruin 93021

Fastrider Rieten Mand Ovaal Groot 20061007. Het picknickgevoel op de fiets: de rieten manden van FastRider ademen nostalgie. Maar vergis je niet: achter de ambachtelijk gemaakte manden zit een doordachte eigentijdse twist van functionaliteit en gebruiksgemak. Zo zijn de manden, zorgvuldig vervaardigd van wilgentenen en zo ontworpen dat ze zowel voorop als achterop kunnen worden gebruikt. De robuust ogende rieten manden zijn er in diverse vormen en maten. Dus of je nu een transportmiddel zoekt voor de paaseieren, voor de zaterdagse boodschappen of voor de hond, er is altijd een rieten mand die bij je past. – Rondgevlochten ovaal, halfrond model – Handgemaakt – Voorzien van een stevig, mooi meegevlochten hengsel – Bevestiging met dubbele haak aan bagagedrager – Kan zowel voor- als achterop de fiets worden gebruikt Materiaal: Gelakt riet van wilgentenen Afmeting: 37 x 30 x 23 cm Inhoud: 20 liter Belastbaar tot: 5 kg Kleur: Bruin
J-Services.nl FastRider Rieten Mand Ovaal Groot 20L Bruin 93021
FastRider Rieten Mand Ovaal Groot 20L Bruin
PRIJS: 18.45

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.