FIETS abonnement 6 nummers 4 nummers Procycling 133448

Fiets
Het race & MTB magazine Fiets is ruim 35 jaar de onbetwiste autoriteit op het gebied van sportief fietsen en de hele belevingswereld rond het fietsen. Fiets verschijnt maandelijks en informeert over hoe je het meeste uit je hobby kunt halen. Met in elke editie aandacht voor materiaal, techniek, training, voeding, wielersport en achtergronden.

Procycling
Alles weten over de internationale wielersport? Het tijdschrift Procycling is internationaal hét toonaangevende wielersportmagazine. Het blad Procycling staat altijd dicht bij de hoofdrolspelers en brengt de wielersport in beeld met interviews en reportages. We zitten op de huid van de renners in reportages, vragen hen het hemd van het lijf in interviews en geven inzicht in de sport met achtergrondverhalen.


J-Services.nl FIETS abonnement 6 nummers 4 nummers Procycling 133448
FIETS abonnement 6 nummers + 4 nummers Procycling
PRIJS: 35.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.