Gonso 34 Fietsbroek Lusaka Dames Zwart Met Zeem Maat 42 42953

Gonso 3/4 fietsbroek Lusaka dames De Gonso Lusaka Fietsbroek 3/4 is een eenvoudige maar comfortabele fietsbroek. Deze broek kan zowel op de racefiets als de mountainbike gebruikt worden. Er zit een comfortabele zeem in deze broek die geschikt is voor korte tot middellange ritten. De broekspijpen hebben siliconen grippers waardoor deze niet omhoog kruipen tijdens het fietsen. – 3/4-lengte basic-vorm – Rubber composiet – Voorzien van een comfortabele zeem – Naadloos gegoten bi-elastisch zitkussen – Goed ademend vermogen – Reflecterend logo op het linker been – Kleur: zwart – Maat: 42 – Materiaal: 80% polyamide, 20% elastaan
J-Services.nl Gonso 34 Fietsbroek Lusaka Dames Zwart Met Zeem Maat 42 42953
Gonso 3/4 Fietsbroek Lusaka Dames Zwart Met Zeem Maat 42
PRIJS: 51.60

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.