HTP Fietszitje Achter Elibas CS203P Donkergrijs 75088

HTP Elibas CS203P Fietszitje. – Te bevestigen op de bagagedrager – Het zitje wordt bevestigd met een schroef, waarmee hij gemakkelijk en snel van de ene fiets op de andere fiets te plaatsen is – Riem met 2 bevestigingspunten, waar het kind zelf niet uit kan komen – De voetsteuntjes zijn verstelbaar in hoogte en kunnen gemakkelijk en snel eraf gehaald worden – De voetsteuntjes bevatten ook bandjes, waarmee je de voetjes van uw kind op zijn plek kunt houden – Met kussentje – Het kussentje is gemakkelijk te verwisselen en uit te wassen – Geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar – Maximaal gewicht: 22 kg – Buisdiameter van bagagedrager: 16 mm – Kleur: Donkergrijs Certificering: EN14344
J-Services.nl HTP Fietszitje Achter Elibas CS203P Donkergrijs 75088
HTP Fietszitje Achter Elibas CS203P Donkergrijs
PRIJS: 34.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.