Roland Aanhangfiets Addbike 20 Inch Junior 7v Rood FC0479

Roland trailer add+bike aanhangfiets
20 inch wiel
met 7-speed versnelling, staalframe, sram spectro 7-speed freewheel-naaf met draaigreep, incl. Bagagedrager voor de trekkende fiets, bagagedrager voor de add+bike optioneel verkrijgbaar, incl. Bevestigingsset voor verschillende framematen (26″-28″) van de trekkende fietsen, met in hoogte en hoek verstelbare stuurbocht, alu-holkamervelg 21-406 met band (schwalbe marathon 40-406 reflex), met kettingscherm en fietsbel, zadelhoogte met snelspansluiting verstelbaar.
Door een practische treksnapper is de add+bike met een klik snel en veilig aan de speciale bagagedrager van de trekkende fiets bevestigt. Deze aanbrenging van de add+bike en de korte afstand van de hendel zorgen voor een zeer goed en veilig rijgedrag. Verdere voordelen zijn: in combinatie met de add+bike kunnen op de trekkende fiets ook nog een kinderduo of paktassen aangebracht worden.
De add+bike laat zich door de korte dissel overal goed opbergen.
Maat en gewicht gegevens:
- lengte add+bike ca. 119cm
- draagcapaciteit van add+bike: maximaal 32kg
- draagcapaciteit van de speciale bagagedrager van de trekkende fiets: maximaal 20 kg
J-Services.nl Roland Aanhangfiets Addbike 20 Inch Junior 7v Rood FC0479
Roland - Aanhangfiets Add+bike 20 Inch Junior 7v Rood
PRIJS: 559.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.