Shimano Fietsshirt korte mouw Accu 3D Heren Wit Maat XL S 176611

Shimano Fietsshirt korte mouw Accu 3D Functioneel fietsshirt voor heren. Het shirt is voorzien van een ritssluiting over de gehele voorzijde voor extra ventilatie. Het shirt is voorzien van CoolMax technologie voor een optimaal draaggemak. Het Accu 3D shirt is voorzien van 3 achterzakken en een achterzak met ritssluiting. De antislip achterzijde zorgt ervoor dat het shirt niet omhoog kruipt tijdens het fietsen. Kleur: wit / zwart / blauw Geslacht: heren Maat: XL Materiaal: 100% Polyester Let op: Het shirt is aan de onderzijde licht verkleurd.
J-Services.nl Shimano Fietsshirt korte mouw Accu 3D Heren Wit Maat XL S 176611
Shimano Fietsshirt korte mouw Accu 3D Heren Wit Maat XL S
PRIJS: 14.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.