Whispbar WB201 fietsendrager dak 1 fiets zilver 169463

Whispbar WB201 fietsendrager De WB201 is een ideale fietsendrager voor op het dak. De drager is City-Crash gecertificeerd en houdt jouw fietsen dus onder alle omstandigheden stevig op het dak verbonden. De aerodynamische fietsendrager heeft een frameklem die altijd perfecte druk houdt op het frame zonder dat er beschadiging wordt veroorzaakt. De drager is voorzien van een slot en is volledig afsluitbaar. De WB201 van Whispbar is geschikt voor gebruik in combinatie met de dakdragers van Whispbar, maar zijn ook te gebruiken met Thule WingBars. Specificaties: Kleur: zilver Materiaal: aluminium Buisdiameter: 31-33 x 22-23 mm Geschikt voor aantal fietsen: 1 fiets Maximaal draagvermogen: 20 kg Bevestiging: op de dakrails Gewicht: 3 kg Past ook op Thule WingBars
J-Services.nl Whispbar WB201 fietsendrager dak 1 fiets zilver 169463
Whispbar WB201 fietsendrager dak 1 fiets zilver
PRIJS: 137.50

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.