Yipeeh Politie 12 Inch Junior Blauw 425

Yipeeh loopfiets politie
houten loopfiets in de nederlandse politie kleuren. Deze prachtige houten loopfiets in de nederlandse politie kleuren is voor elke toekomstige politieagent(e). Gemaakt van robuust- sterk hout. Eva bandjes, in hoogte verstelbare zadel en veilige beschermende handgrepen. De laagste stand van het zadel is 39,5 cm en de hoogste stand is 43,5 cm gemeten vanaf de grond. Maximale lichaamsgewicht voor deze loopfiets is 30 kilogram. Uw kind zal er lang plezier mee hebben en zal zeker snel zijn/haar evenwicht leren. Vroemmm daar gaat uw kleine politieagent(e).
Algemeen:
- kleur: blauw
- beschikt over eva luchtbanden
- het zadel is verstelbaar in hoogte
- beschikt over een houten frame
afmetingen:
- 12 inch
- gewicht: ca. 5 kilo
- zadelhoogte: min. 39,5 cm – max. 43,5 cm
J-Services.nl Yipeeh Politie 12 Inch Junior Blauw 425
Yipeeh - Politie 12 Inch Junior Blauw
PRIJS: 39.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.