Avalon Classic De Luxe 28 Inch 50 cm Dames 3V Terugtraprem Zwart 62102

Avalon Classic de Luxe omafiets uitgevoerd met: – oversized verstevigd stalen frame – Schothorst velgen – ART goedgekeurd slot – Thun trapas en crankstel – Sturmey Archer, 3 versnellingen – Terugtraprem – antilekbanden – batterijverlichting LED – kleur: zwart – framemaat: 50 cm Avalon fietsen worden met zorg in Nederland geproduceerd. Daarvoor worden hoogwaardige onderdelen uit Europa gebruikt. De Avalon fiets wordt vakkundig in Nederland gelakt en gemonteerd. Na de montage vindt nog een intensieve kwaliteitscontrole plaats om de kwaliteit te kunnen garanderen.
J-Services.nl Avalon Classic De Luxe 28 Inch 50 cm Dames 3V Terugtraprem Zwart 62102
Avalon Classic De Luxe 28 Inch 50 cm Dames 3V Terugtraprem Zwart
PRIJS: 325.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.