Citron C4 Picasso 2013heden CarBags reistassenset ad7a3379f9a29289fd79d1a18fdf27e182095f40

Reistassen set voor de Citroën C4 Picasso. —3 trolley tassen + 3 reistassen— Algemene productinformatie Car-Bags reistassen set: *Elke Car-Bags reistassen set bestaat uit een onderlaag van handige trolley tassen met wieltjes en telescoopgreep. Daar bovenop komt een laag van bijpassende handtassen. *Diverse protectoren zorgen voor een duurzame bescherming van de bodem, kwetsbare randen en hoeken van elke tas. *Alle ritsen zijn voorzien van ogen, zodat deze afsluitbaar zijn met een klein hangslotje. *Elke trolley is voorzien van een handige trekstang en stevige wielen met rubber banden. *Elke trolley heeft 2 spanbanden aan de binnenzijde om de inhoud stevig op zijn plaats te houden. *Elke handtas heeft handige, verstelbare schouderbanden. Makkelijk op te bergen: *Elke Car-Bags tas is opvouwbaar. Hierdoor is elke set compact in huis op te bergen, dit in tegenstelling tot harde koffers. *Maar ook op uw vakantiebestemming is het uiterst handig als uw lege tassen zo min mogelijk ruimte in beslag nemen. Veiliger op reis dankzij Car-Bags reistassen: *U reist veiliger met een Car-Bags set: door de optimale vulling van de kofferbak zal er minder behoefte zijn aan het verladen van gevaarlijke losse bagage in het passagierscompartiment van de auto.
J-Services.nl Citron C4 Picasso 2013heden CarBags reistassenset ad7a3379f9a29289fd79d1a18fdf27e182095f40
Citroën C4 Picasso 2013-heden Car-Bags reistassenset
PRIJS: 299.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.