Dreumex Omnicare Foam Soap 400ml 63580

Dreumex Omnicare Foam Soap wordt gemaakt met de Bag-on-Valve Instant Foam Technology. Daardoor is slechts 0,2ml meer dan voldoende om de handen grondig en hygiënisch (pH neutraal) te reinigen. Aanbevolen dosering: 0,2 ml – parfum vrij – huidvriendelijke bestanddelen – pH – neutraal Gebruikssymbolen: Huidvriendelijk, Zonder microkorrel Reinigingskracht: 1-3 Fysische toestand: Nee Microkorrel: Geen Oplosmiddelvrij: Ja pH waarde: 5,5 – 6,5 Gebruik op natte handen: Ja Gebruik zonder water: Nee Parfumvrij: Nee Kleurstofvrij: Ja Silicoonvrij: Ja Dosering: 0,2ml Dreumex is al 50 jaar actief als producent van handreinigings- en handverzorgingsmiddelen in de wereld van de zware vervuilingen. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende Europese aanbieders op dit gebied. Door de combinatie van kennis en ervaring heeft Dreumex een totaalpakket van moderne en hoogwaardige producten ontwikkeld: producten die handen beschermen, reinigen
J-Services.nl Dreumex Omnicare Foam Soap 400ml 63580
Dreumex Omnicare Foam Soap 400ml
PRIJS: 11.55

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.