FastRider Broek Uni Lang Winter Met Bovenstuk zwart maat S 4342

FASTRIDER BROEK UNI LANG WINTER MET BOVENSTUK BLACK De Fast Rider winterbroeken zijn gemaakt van duurzaam, warm materiaal. Ze zijn 6-pandig gevormd en voorzien van reflectie en ritsen aan de enkels. Er is een uitvoering zonder zeem en bretels voor multifunctioneel gebruik. Denk bijvoorbeeld aan hardlopen en schaatsen. Verder is er een broek met bovenstuk en Coolmax® Uni zeem (uit één stuk, dus ook zeer geschikt voor dames). De Kite broek met windprotector, Coolmax® Uni zeem en winddichte, waterafstotende voorzijde en bovenstuk is ideaal om ook in de meer extreme winterkou te blijven fietsen. De doordachte, ergonomische modellen staan garant voor een perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort. MAAT: S KLEUR: ZWART MATERIAAL: 85% polyamide, 15% elasthaan
J-Services.nl FastRider Broek Uni Lang Winter Met Bovenstuk zwart maat S 4342
FastRider Broek Uni Lang Winter Met Bovenstuk zwart maat S
PRIJS: 59.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.