FastRider dubbele fietstas Hifi Pick up 33L zwart 146975

Fastrider dubbele fietstas Hifi Deze dubbele tas is een praktische fietstas met een knipoog naar het verleden. Gemaakt van waterafstotend polyester en een klep met fotoprint. De klep is aan de zijkant voorzien van regenoren die inregenen voorkomen en sluit met snelsluitingen. De tas wordt bevestigd aan de bagagedrager met riempjes en klittenband. Het middenpaneel is 17 cm breed en voorzien van handige uitsparingen om makkelijk snelbinders en LED verlichting te gebruiken. Verder heeft de tas reflecterende stukken op de zijpanelen in bijpassende print. De tas is voorbereid om te gebruiken met een afstandhouder. Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: unisex Materiaal: waterafstotend polyester Inhoud: 33 liter Afmetingen tas: 34,5 x 31,5 x 15 cm (L x B x H) Bagagedragerbreedte: 17 cm
J-Services.nl FastRider dubbele fietstas Hifi Pick up 33L zwart 146975
FastRider dubbele fietstas Hifi Pick up 33L zwart
PRIJS: 31.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.