Ford Focus III 2011heden 5d CarBags reistassenset 56757a384c4b6af41e210d9ba687cb1264ec2521

Ford Focus III 2011- 5d Car-Bags reistassenset. —3 trolleytassen – 49 liter per tas
3 reistassen – 34 liter per tas— Handig & snel inpakken Inpakken ging nog nooit zo handig en snel, want je weet: past het in de Car-Bags set, dan past het vanzelf in je auto. De meeste Car-Bags autotassen sets bestaan uit een onderlaag van handige trolley tassen met wieltjes en telescoopgreep en een bovenlaag van bijpassende handtassen. De kofferruimte wordt optimaal benut in hoogte, breedte en lengte. Overige kenmerken: *Diverse protectoren zorgen voor een duurzame bescherming van de bodem, kwetsbare randen en hoeken van elke tas. *Alle tassen hebben een zwarte binnenvoering met een extra tussenlaag van stevige schuimfolie, voor optimale bescherming van de inhoud. *Alle ritsen zijn voorzien van metalen ogen, zodat deze afsluitbaar zijn met een klein hangslotje. *Elke trolley is voorzien van een handige trekstang en stevige wielen met rubber banden. *Elke trolley heeft aan de binnenzijde een handig ritsvak. *Elke trolley heeft 2 of 3 spanbanden aan de binnenzijde om de inhoud stevig op zijn plaats te houden. *Elke handtas heeft handige, verstelbare schouderbanden. Veilig op reis Met een Car-Bags reistassenset benut u de kofferruimte optimaal en zult u minder gevaarlijke losse bagage in het passagierscompartiment van de auto hoeven te plaatsen. Compact op te bergen Elke Car-Bags set is volledig opvouwbaar – in tegenstelling tot harde koffers – en daardoor makkelijk in huis op te bergen. Maar ook op uw vakantiebestemming is het uiterst handig als uw lege tassen zo min mogelijk ruimte in beslag nemen. Topkwaliteit Car-Bags tassen zijn gemaakt van hoogwaardig nylon 1680D met een PU backing. Deze stof is sterk, slijtvast, waterbestendig en eenvoudig te reinigen. Bovendien geeft het glanzende oppervlak een luxe uitstraling. Alle tassen hebben een zwarte binnenvoering met een extra tussenlaag van stevige schuimfolie, voor optimale bescherming van de inhoud. Ook garanderen wij: *3 jaar garantie op fabricagefouten. *100% pasvorm per autotype in hoogte, breedte en lengte. Handzame tassen Car-Bags.com reistassen zijn meestal 30-35 cm breed, zodat opgevouwen kleding er goed in past. Onze tassen zijn niet te groot, want grote tassen zijn zwaar en moeilijk te hanteren. Bovendien raakt de inhoud bij grote tassen makkelijker door elkaar. Eenvoudig te reinigen Door het gladde oppervlak kunnen stof en vuil zich moeilijk hechten en een vochtige doek is vaak al voldoende om de tas er weer als nieuw uit te laten zien.
J-Services.nl Ford Focus III 2011heden 5d CarBags reistassenset 56757a384c4b6af41e210d9ba687cb1264ec2521
Ford Focus III 2011-heden 5d Car-Bags reistassenset
PRIJS: 309.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.